Het Fontys Second Life eiland is open!

Fontys Second Life - Klik voor grotere versie

Wat een heerlijke dag was het vandaag. Nu achteraf gezien dan uiteraard. Vanochtend zat het nog dik tegen. Het systeem dat we wilden gebruiken voor het streamen werkte niet, dat zorgde ervoor dat Frank Niesten van de PTH nog aan de slag moest om een tweede systeem in te richten. Mijn laptop die we gebruikten voor de “behind the scenes” beelden bleef maar problemen houden met het de netwerkverbinding (via een kabel). En zo kon het gebeuren dat we nog niet eens de rondvlucht en het hele draaiboek op ons gemak hadden kunnen oefenen. Maar net op tijd vielen de stukjes op zijn plek, ’s middags waren de systemen stabiel en klaar voor de start, hadden we net genoeg tijd voor een testrun, genoeg voor Frank en mij om op elkaar ingespeeld te raken.
Tijdens de opening hadden we kijkers in Second Life, in de ruimte naast de onze in Real Life, online via de website en gewoon streaming én via het behind the scenes kanaal van ustream.tv
Kicken! :-)

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Jean
16 jaren geleden

Dan wil ik wel kwijt dat het kicken terecht is. Jullie hebben een puike prestatie van het combineren van allerlei systemen neergezet. It was an honor to be part of this.