Uitpakparty: Logitech MX Air

Net voordat het tijd was om naar huis te gaan kwam er nog een doos aan op mijn werkkamer. Daar in zat o.a. de bestelde Logitech MX Air een muis die je niet (alleen) op de tafel gebruikt, maar optilt om “in de lucht” (vandaar de naam) al wijzend naar je monitor je muis te bedienen. Compleet met scroll functie, uiteraard linker en rechter muisknop en een aantal knoppen om bijvoorbeeld een video te laten starten met afspelen of om het volume aan te passen.
Hij staat nu op mijn bureau in Eindhoven op te laden.
Hoe hij is in gebruik (en met name natuurlijk ook hoe andere gebruikers er op reageren) hoor je dus een andere keer.

Overigens: hij wordt geleverd met een poetsdoekje erbij. Nu was hij namelijk nog glimmend en schoon (bijna onmogelijk overigens om er dan foto’s van te maken), maar duidelijk is al dat dat niet lang het geval zal zijn.

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Zenpa
Zenpa
14 jaren geleden

Viel vanochtend best een beetje tegen om met trillende handjes tijdens een presentatie het sluiten-kruisje van een presentatiewindow te raken. Globaal aanwijzen gaat prima, maar mikken en klikken zal nog enige oefening vragen.

Pierre
14 jaren geleden

Het probleem was ook, merkte ik zelf, een beetje de wijze waarop je dan voor het scherm staat: deels met je rug er naar toe.

Ik moet overigens wel bekennen dat ik nog niet helemaal snap hoe dat ding ook op het geprojecteerde beeld een muiscursor weet te produceren. Want je wijst dus niet naar het beeldscherm van de laptop, maar naar het beeld dat een beamer ergens op een heel andere plek in de ruimte toont.

Zenpa
Zenpa
14 jaren geleden