Goodbye Planet Earth has arrived!

Matthew Ebel

Nóg een pakje, maar deze lag te wachten bij thuiskomst. Het was de pre-order editie van de nieuwe CD van Matthew Ebel getiteld “Goodbye Planet Earth“.

Nou zul je terecht zeggen “wat is er nou zo bijzonder aan het ontvangen van een CD met muziek?”.

Niets eigenlijk. Maar Matthew Ebel is een artiest die voor mij beroemd geworden is via het Podsafe Music Netwerk. Ik heb regelmatig muziek van hem opgenomen in de EduKast.
Matthew is een artiest zonder platenlabel dat zijn kosten (vooraf) draagt en het produceren en uitbrengen van een CD is dan niet eenvoudig.
Afgelopen september bood Matthew dan ook de mogelijkheid om al voor het beschikbaar komen van de nieuwe CD een exemplaar te kopen. De CD’s waren in de voorverkoop duurder dan nu, maar dan kreeg je een exemplaar met een persoonlijke boodschap, een aantal stikkers en buttons.

Ik heb er toen eentje gekocht en die kwam vandaag dus binnen. Lekker muziek en de CD staat helemaal sjok en sjok vol: 71 minuten!
Zometeen ook even rippen naar iTunes dan kan ik er ook onderweg naar luisteren als ik het wil.

Mooi. Heerlijk ook tussen al dat onzin nieuws over platenmaatschappijen die krampachtig op zoek blijven naar middelen om een onhoudbare situatie in stand te houden.
Niet alleen is de CD het geld meer dan waard, het geeft me ook nog het tevreden gevoel dat ik mee help te laten zien dat het anders kan!
Wil je weten hoe dat voelt? Je kunt de CD nog steeds bestellen. :-)