0 0 stemmen
Bericht waardering
4 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Karin Winters
13 jaren geleden

heb je niet gezien. Wacht met smart wat je ervan vond.

Pierre
13 jaren geleden

Hoi Karin,

Ja, ik was er. Niet heel lang (keynotes en twee sessierondes). Heb met een aantal mensen gesproken, nog een poging gedaan om Gijs Prozee en Wilfred Rubens met elkaar in contact te brengen via Twitter ( 1, 2, 3, 4, 5), helaas niet gelukt.

Ik zie aan jouw post en die van Willem dat de meest interessante sessie op het laatst kwam. Jammer dat ik toen al weg was, maar gelukkig heb ik de links nog. Ik ben op het moment bezig om in het kader van Impuls Digitaal een overzicht te maken van beschikbare tools en diensten. Het toevoegen van ondertitels aan Flash video kende ik nog niet, maar ik begreep uit de reactie van Willem dat diensten als dotSUB e.d. weer niet bij de specialisten op dit gebied bekend zijn. Wil ik dus in één overzicht verwerken.

Rob
Rob
13 jaren geleden

Misschien ken je deze link al:
http://www.c4lpt.co.uk/index.html
Jane Hart heeft een website met learning tools waarvan de meeste online tools zijn. Ook al zit dotSUB daar weer niet bij.

Pierre
13 jaren geleden

@Rob: dank je voor de link. Kende de site niet. Ik verwacht dat ik van de online tools een redelijk overzicht heb, maar zal het overzicht ook meenemen bij de check van tools.