Samenwerken aan een Google Map – #2

 Gepubliceerd door om 06:55  Geocoding
nov 292007
 
Google Maps - Klik voor grotere versie

Gisteren schreef ik over de mogelijkheid om bij een Google Map die je aanmaakt aan te geven wie hem mag wijzigen. Ik heb toen bij deze kaart de optie “Iedereen mag deze kaart bewerken” actief gemaakt.
De screenshot toont de huidige versie van de kaart met een zestal toevoegingen van werkplekken. Bewerken is nog steeds mogelijk.

Wat me wel al opgevallen was is dat het blijkbaar ook mogelijk is om de titel van de pagina aan te passen. Ook dat is iets wat niet direct logisch is als je het als een “voeg je eigen info toe” wiki wilt gebruiken.

Deel dit bericht:

  2 reacties aan “Samenwerken aan een Google Map – #2”

Reacties (2)
  1. Nou, mijn werkplek ook toegevoegd. Alleen door mijn slecht opletten ben ik op de verkeerde plek info gaan invullen. Excuus.
    Ik weet helaas niet wat je er precies had staan…

  2. Hoi Martin,

    Geen probleem, ik heb een nieuwe omschrijving toegevoegd.
    Dit is de reden waarom ik gisteren concludeerde dat het nog lang geen volledige ‘kaart-wiki’ is. Een belangrijke eigenschap van een wiki is namelijk dat je ook je eigen foutjes kunt herstellen.

    Voor nu vind ik het gewoon leuk dat jullie laten zien dat het op zich laagdrempelig genoeg is. :-)

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.