LOREnet sessie

 Gepubliceerd door om 18:11  Algemeen
nov 132007
 
LOREnet sessie

De zaal terwijl Carl deel 1 van de sessie doet.

 Reacties uitgeschakeld voor LOREnet sessie  Tags:

Kiest u er voor om te delen?

 Gepubliceerd door om 12:00  Presentatie
nov 132007
 

Presentatiebestand gebruikt tijdens een sessie samen met Carl Verhoest van Three Ships tijdens de SURF Onderwijsdagen 2007. Het deel dat ik verzorgde ging over de wijze waarop we Natschool inzetten als repository binnen LOREnet. Zie ook dit bericht.

 Reacties uitgeschakeld voor Kiest u er voor om te delen?  Tags:

OWD2007 – Matching

 Gepubliceerd door om 09:42  SURF
nov 132007
 
Matching

Na een heel gezellig edublogdiner gisterenavond zit ik nu in de zaal bij de preconference “Active Worlds: Actief leren in een virtuele wereld” snel nog even wat foto’s te uploaden. Het hotel had (zoals altijd) alleen vreselijk duur wifi ter beschikking, dus daarom nu pas.

Onderwerp van de SURF Onderwijsdagen dit jaar is Matching Vraag & Aanbod. Om dat op een ludieke wijze te ondersteunen krijgen alle deelnemers een stukje van een kubus. Zes stukjes vormen samen een complete kubus. Inleveren daarvan levert voor alle zes de deelnemers een presentje op. Er werd vanochtend dus al flink gematched. We kwamen voor de start nog één stukje tekort. Als iemand zoekt: ik heb een nummer 4 stukje.

Ik ga gauw even luisteren naar Renée Filius van het IVLOS van de Universiteit Utrecht die zal beginnen met een inleiding op het gebied van virtuele werelden in het algemeen.