OWD2007 – Matching

Matching

Na een heel gezellig edublogdiner gisterenavond zit ik nu in de zaal bij de preconference “Active Worlds: Actief leren in een virtuele wereld” snel nog even wat foto’s te uploaden. Het hotel had (zoals altijd) alleen vreselijk duur wifi ter beschikking, dus daarom nu pas.

Onderwerp van de SURF Onderwijsdagen dit jaar is Matching Vraag & Aanbod. Om dat op een ludieke wijze te ondersteunen krijgen alle deelnemers een stukje van een kubus. Zes stukjes vormen samen een complete kubus. Inleveren daarvan levert voor alle zes de deelnemers een presentje op. Er werd vanochtend dus al flink gematched. We kwamen voor de start nog één stukje tekort. Als iemand zoekt: ik heb een nummer 4 stukje.

Ik ga gauw even luisteren naar Renée Filius van het IVLOS van de Universiteit Utrecht die zal beginnen met een inleiding op het gebied van virtuele werelden in het algemeen.

0 0 stemmen
Bericht waardering
5 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Sebastian
13 jaren geleden

Pierre, je moet op zoek naar een nieuwe "1". Wij hebben de kubus al samengezet.

Pierre
13 jaren geleden

Lekker zeg!

Pierre
13 jaren geleden

Ik heb mijn match inmiddels ook gemaakt.

Smetty
13 jaren geleden

Ik ben vast de enige die niet gematcht heeft. Gelukkig alleen met de oranje puzzelstukken.

En bedankt om de comments weer open te zetten ;-)

Pierre
13 jaren geleden

Ik heb heel wat mensen triomfantelijk met hun kubus voorbij zien komen om daarna met zes doosjes terug te komen die ze dan weer bij de personen moesten zien te krijgen die stukjes hadden aangeleverd.

Nogmaals excuus over die onbedoelde block voor Google Reader gebruikers. En het was goed om weer eens uitgebreid F2F met je bij te kunnen praten!