Als ze jou moeten hebben

 Gepubliceerd door om 22:10  Internet
nov 032007
 
“Misschien valt het niet in een oogopslag op, maar ik heb mij genoodzaakt gezien tijdelijk alles tot aan vandaag van mijn log te verwijderen. Want eh….CiNNeR heeft een dikke rekening gekregen omdat zij auteursrecht geschonden heeft waardoor een ‘auteurshebbend’ bedrijf zegt schade geleden te hebben. De schade is overigens niet gespecificeerd. Watskebeurt?!”

(bron)

Pfff, tja het is natuurlijk een nachtmerrie als ze jou of jouw blog op de korrel nemen vanwege een (mogelijke/veronderstelde/zekere) overtreding van een of meerdere wettelijke regels.
Als je dan als particulier opeens zakelijk en juridisch moet gaan denken én dan niet kunt terugvallen op externe juridische ondersteuning dan zit je klem.
De reacties bij het bericht helpen overigens niet echt, ze zijn goed bedoeld, maar zeker geen zaken waar je dan op af kunt gaan.

En het vervelende is natuurlijk dat zo ongeveer elk weblog wel dingen bevat die volgens de letter van de wet niet mogen. Wie zit er dan fout?

Shrek de Derde

 Gepubliceerd door om 21:56  Film en Boek
nov 032007
 

Shrek The Third Shrek de Derde De recensies die ik erover gelezen had waren zeker niet allemaal positief. Veel over het “melkkoegehalte” van zo’n deel drie. Ja, natuurlijk na de twee eerdere delen is het verrassende van het verhaal en zo er natuurlijk wel af. Maar het is nog steeds gewoon een leuke film om te zien. Zeker op DVD. Dus nog steeds een aanrader al moeten ze het hier wel gewoon bij laten en niet aan een deel vier beginnen.

 Reacties uitgeschakeld voor Shrek de Derde  Tags: