0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Willem
15 jaren geleden

Wauw, ik hoor net dat je dit clipje met je fotocamera gemaakt hebt! Wat mooi!
Hoe is het je gelukt om zo mooi langzaam maar toch constant te pannen? Ik draai altijd veel te snel. Heb je een statief (of strandpaal) gebruikt? Dit was anders ook een mooie 360 graden of panoramafoto geweest…

Pierre
15 jaren geleden

Nee, gewoon ‘uit de losse pols’. De camera vast houden en dan met mijn bovenlichaam eerst naar links draaien voor het beginshot en dan doordraaien naar rechts.
Ik ga niet altijd even snel omdat ik in mijn ooghoek had gezien dat er een dame met hondje liep die ik niet in beeld wilde hebben. :-)
Ik ben tevreden over de videokwaliteit van de Canon 950 IS, zeker ook gezien het toch wel felle zonlicht die avond. Het is natuurlijk geen volwaardige videocamera maar voor zo’n clipje zeker niet slecht.

Edwin
15 jaren geleden

Mooi!