Ik ben er weer…

Zoutelande

Ik ben er weer. De foto’s staan bij Flickr, niet allemaal voor iedereen zichtbaar, maar duidelijk zal zijn dat we prima weer gehad hebben afgelopen week. Dank ook voor de verschillende reacties in tekst die ik bij mijn bericht van afgelopen week en op andere plekken online (bijvoorbeeld hier, hier en hier) tegen kwam. Helaas (nog) geen reacties in audio, maar voldoende om morgen over te praten in de EduKast.
Mail wegwerken ging redelijk snel, RSS-feeds heb ik nog niet helemaal doorgewerkt. Ik ben nog even aan het bijlezen over de Google Pagerank update van afgelopen week. Daardoor duikelde ik hier van een PR van 5 naar een PR van 3. En dat is maf want daarmee is de PR lager dan van de EduKast website (was PR 4 en bleef PR 4). De verhalen over betaalde links lijken me redelijk onzin, want de enige betaalde links die ik hier heb zijn van Google zelf en die heb ik ook op de EduKast website.

Nou ja, we zullen wel zien of het gevolgen gaat hebben voor het aantal bezoekers.
Vreemd is overigens dat individuele berichten soms een hogere zichtbare Pagerank hebben, zo heeft mijn bericht waarin ik me afvraag of Adsense aan het bezuinigen is een PR van 4. Andere berichten hebben helemaal geen PR.

Die daling in inkomsten van advertenties (ook niet levensbedreigend, maar eveneens verrassend) is overigens ook voor de maand oktober gebleven. Dat was $100,- per maand, nu voor de tweede opeenvolgende maand zo’n $70,-.
Ik hoef er mijn vakantie niet van te betalen, maar ik ben natuurlijk wél nieuwsgierig naar de oorzaak van die daling (net zoals ik dat zou zijn bij een stijging).

Toen ik mijn telefoon vanmiddag aan zette kwamen alle SMS-berichten van Twitter binnen. Ben ik blij dat dat maar alleen berichten zijn die ik ’track’. Als ik alle updates via SMS zou laten lopen dan had mijn telefoon nog een hele tijd SMS berichten binnen gekregen.
Oh, en ik had drie voicemail berichten van een meneer van UPC naar aanleiding van mijn klacht. Hij belt volgende week terug. Ik ben benieuwd.

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Edwin
14 jaren geleden

Wat woon ik eigenlijk in een mooie provincie!

En dan ben je hier op 500 meter vandaan en dan loop je niet eens even langs :-)
Mooie plaatjes hoe dan ook!

Willem
14 jaren geleden

@Edwin:
Geen notebook en telefoon mee, geen internet, dus dan natuurlijk ook geen contact met medebloggers! :-) Je moet ergens een streep trekken…

Edwin
14 jaren geleden

@ Willem:

Fair enough, we zouden het vast niet zo heel lang over de vergezichten gehad hebben vrees ik :-)