Feedburner problemen

De problemen bij Feedburner lijken wat groter te zijn dan een gevoeligheid, want zowel hier als bij de EduKast worden de meest recente berichten niet in de respectievelijke Feedburner feeds getoond op het moment.
Het zou kunnen zijn dat ze bij Feedburner hard aan het werk zijn om de bug die misbruik toestaat op te lossen en dat ze daarom even het update mechanisme uitgezet hebben.

Excuus voor het ongemak en fijn dat je toch gewoon hier even langs komt (anders zou je dit bericht waarschijnlijk niet eens gevonden hebben).

[update] Te vroeg gesproken, de feeds werden zojuist bijgewerkt. Op zich nog steeds niet helemaal zoals gebruikelijk want normaal gesproken gebeurt het direct na een post als gevolg van de ‘ping‘ die Nucleus automatisch stuurt en niet pas 7 uur later.