Skype heeft een hartinfarct

De hartslag van Skype - Klik voor grotere versie
“Some of you may be having problems logging into Skype. Our engineering team has determined that its a software issue. We expect this to be resolved within 12 to 24 hours. Meanwhile, you can simply leave your Skype client running and as soon as the issue is resolved, you will be logged in. We apologize for the inconvenience.”

(bron)

Als je vandaag Skype probeerde aan te zetten zul je het al gemerkt hebben: geen verbinding. Maar waar ik bij DreamHost uit mijn hoofd de pagina weet te vinden met uitleg en status-informatie, wist ik dat bij Skype niet. Die blijkt hier te vinden te zijn. Het is waarschijnlijk een goed teken als gebruikers die pagina niet vaak zien. En inderdaad, bij Techcrunch zetten ze het af tegen de stabiliteit van Twitter, tja dat is natuurlijk helemaal een wereld van verschil.