Server Move

De problemen met de klok van de server blijven. Na een reset van de tijd gisteren was het een paar uur in orde, maar daarna sprong hij weer alle kanten op.
De supporters bij DreamHost hebben aangegeven dat ze er aan werken, maar geen tijdstip kunnen geven waarop het opgelost is. Daarom willen ze me wel van deze server af verplaatsen naar een andere. En gezien het gedoe nu ga ik daar voor.
Ik zal ze vragen hem voor morgenavond (maandagavond) onze tijd in te plannen, dan botst het in ieder geval niet met bijvoorbeeld het plaatsen van de EduKast aflevering van deze week.

Dat zou overigens (als ik alles goed doe) geen downtijd van de sites hoeven te betekenen. Beide setups worden namelijk een paar dagen naast elkaar in de lucht gehouden zodat de noodzakelijke DNS-wijzigingen die ik moet maken bij iedereen actief kunnen worden.

p.s. op het moment klopt de klok ook niet. Dat kan ik compenseren in het posten, maar de reacties geven dan een verkeerde datum/tijd.