Een fax versturen met PamFax

Klik voor de PamFax screencast

Het versturen van een fax via PamFax is heel simpel. Voorwaarde is wel dat je een Skype-tegoed hebt. Een beetje vreemd is dat je van dit Skype-tegoed een bedrag moet overboeken naar je PamFax-tegoed. Dat gaat op zich eenvoudig, als je PamFax-tegoed te laag is wordt je automatisch doorgeleid naar de betreffende pagina en kom je daarna weer terug in PamFax. Maar vreemd is dat je meer dan het bedrag voor die ene fax moet overschrijven. Daarnaast is het zo dat PamFax niet altijd de goedkoopste oplossing is. Daarover in een vervolgpost meer.

Je kunt de stappen online bekijken of de screencast downloaden:
video WMV versie 640×480 (2,39MB) video Quictime versie 640×480 (6,92MB) video Quictime versie 320×240 (2,56MB)

p.s. Waarom een screencast terwijl het waarschijnlijk niet de meest optimale oplossing is? Simpel: ik heb gisteren meerdere faxen via PamFax verstuurd, het leek daarom wel logisch om die stappen dan ook even vast te leggen.