The Guardian

Guardian, The Omari Hardwick The Guardian
De reacties op The Guardian met Kevin Costner en Ashton Kutcher zijn nogal wisselend en zeker niet allemaal positief. Het verhaal gaat over een heel succesvolle reddingszwemmer die eigenlijk al oud is, maar zichzelf nog niet versleten vindt. Na een nogal fout afgelopen missie wordt hij (tijdelijk) verbannen naar het opleidingsinstituut van de kustwacht waar hij, op zijn eigen eigenzinnige manier, een nieuwe lichting mag opleiden. En laat daar nou net iemand tussen zitten die net zo eigenwijs is als hij altijd was én nog eens heel goed ook. Nou ja, inderdaad nogal zwak verhaal als je het zo leest. Maar als je hem samen op de bank bekijkt valt hij eigenlijk best mee en is het originele einde inderdaad sterker dat het alternatief dat gelukkig ook op de huurversie opgenomen is.