Weer terug…een beetje

 Gepubliceerd door om 22:25  Persoonlijk
jul 312007
 
the Rare Breeds Centre

Zo, de tassen zijn voor de laatste keer deze vakantie uitgepakt. We zijn in België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk geweest en nu weer thuis. Drie heel verschillende weken, met als resultaat dat ik met gezonde tegenzin weer langzaam toe werk naar het begin van mijn “gewone” werk volgende week maandag. ;-)

Deel dit bericht:

  4 reacties aan “Weer terug…een beetje”

Reacties (4)
 1. Welkom terug Pierre!

  Ik hoop dat je samen met je gezin genoten hebt en lekker uit hebt kunnen rusten.

  Ik ben blij dat je weer terug bent :-)

 2. Hoi Fred,
  Dank je!
  Yep, lekker uitgerust. Hoofd is weer helemaal leeg. :-)

 3. Hoi Pierre,
  Fijn dat je weer terug, en lekker uitgerust bent. Je bent ook al weer druk aan het bloggen zie ik. Gelukkig maar want ik ben onlangs door een Fontys ‘overschrijf’ actie al mijn favorieten kwijtgeraakt en jouw weblog kan ik tenminste blindelings vinden :-)
  Tot binnenkort, Patricia

 4. :-) Gewoon een paar belangrijke adressen onthouden en dan komt het wel goed. Ik vertrouw steeds minder op lokale favorieten in mijn browser (behalve voor het onder een knop stoppen van links en zo). De links bij FURL kan ik tenminste niet kwijt raken.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.