Vakantie

 Gepubliceerd door om 10:00  Persoonlijk
jul 012007
 

Net als een jaar geleden is mijn vakantie dit weekend begonnen. De afwezigheidassistent in Outlook staat aan en als je mijn Fontysnummer belt krijg je een voicemail bericht dat uitlegt dat ik er op 6 augustus weer ben.
Vandaag neem ik nog één EduKast-aflevering op en daarna gaat ook de EduKast een paar weken met vakantie.
Dat betekent niet dat ik hier vijf weken lang niets zal posten, maar ik ben van die tijd een groot deel ook echt weg. Dat wil zeggen: de Qtek blijft thuis, de laptop blijft thuis en ik ben dan lekker niet thuis. Ik kan het iedereen aanraden, het is voor mij in ieder geval dé manier om de accu van tijd tot tijd weer effe goed op te laden.
Ik ben er nog niet helemaal uit of ik de reactiemogelijkheid ook dit jaar weer tijdens de vakantie dicht gooi. Ik denk het wel. De hoeveelheid SPAM is in het algemeen heel beperkt, maar ik vind het hoe dan ook niet handig dat zonder enig “toezicht” open te laten staan.

Geen blogfading hier, dus laat de RSS-feed maar gerust staan in je feedreader. Gebruik je geen RSS en wil je toch een seintje krijgen als er weer berichten komen, dan kan dat ook nog steeds via de mail:

Voer je email adres in om voortaan via e-mail op de hoogte te blijven van nieuwe berichten op het ICT en Onderwijs BLOG:
De updates worden verzorgd door FeedBurner

Je krijgt maximaal één e-mail per dag, ook als ik meerdere berichten plaats. Geen berichten (zoals tijdens de vakantie vaak het geval zal zijn!) betekent ook geen e-mail. Afmelden achteraf kan eenvoudig, de link daarvoor is beschikbaar in elk van de mailberichten die je krijgt. Uiteraard wordt je e-mail adres niet voor andere doeleinden gebruikt dan het verzenden van deze updates.

Deel dit bericht:

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.