Rondleiding in Second Life

 Gepubliceerd door om 14:56  Second Life
jun 292007
 
Rondleiding

Zojuist deelgenomen aan de rondleiding die door Digidoco georganiseerd werd op het Fontys eiland in Second Life. Tegelijkertijd geprobeerd een capture van het beeld op mijn laptop via Manycam te streamen naar ustream.tv. Dat is niet helemaal gelukt want de chatteksten blijken niet te lezen. Tijdens de rondleiding had ik mijn audio niet goed staan, dus kon ik geen achtergrond commentaar geven.
Nou ja, als je het toch nog wilt terug zien:
* Deel 1
* Deel 2
Op Flickr staan nog wat inworld foto’s.

Ik heb daarna nog even getest met audio, Manycam en Second Life in een wat andere setup, die opname staat hier. Helaas is ook die tekst niet leesbaar, al is de audio wel goed hoorbaar.
Kortom, nog niet ideaal.

Deel dit bericht:

  Een reactie aan “Rondleiding in Second Life”

Reacties (1)
  1. Sommige mensen blijven bezig Pierre ;). Jouw productiviteit blijft me in ieder geval verbazen.
    Nogmaals bedankt voor je waardevolle bijdrage aan de rondleiding.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.