Rondleiding in Second Life door Digidoco

“Heb je de opening gemist? Maak alsnog kennis met Fontys in Second Life!

Vrijdag 29 juni kun je in digidoco terecht voor een rondleiding op het Fontys-eiland in Second Life. Tussen 12.30 en 14.00 uur verzorgt JeanHubert Johin een of meer rondleiding(en). Het ontmoetingspunt hiervoor is het centrale plein op het Fontys-eiland in Second Life (SLURL) of in Real Life TF2106.”

(bron)

Vertelde ik gisteren in de EduKast dat wij als afdeling onderwijs voor de vakantie geen plannen meer hadden op het Fontys eiland, Digidoco, het ondersteuningspunt digitale docentcompetenties voor alle docenten van de hogescholen op locatie TF dus wel. Ik neem aan dat de uitnodiging zich richt op de docenten in TF, maar dat anderen belangstellenden ook welkom zijn (toch Jean?!)

0 0 stemmen
Bericht waardering
4 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Jean
14 jaren geleden

Tjonge…. via jouw platform krijgen we wel in een klap enorm veel belangstelling! Wij bloggen normaal voor een zeer klein publiek (qua aantal :) ). Maar inderdaad wij richten ons op de medewerkers op de Theodor Fliednerstraat maar mede gezien het medium is iedereen natuurlijk welkom. Vooral als avatar natuurlijk maar wie een reisje naar Fontys TF 2106 wil maken is ook welkom. Overigens zonder al die sophisticated techniek die jij en Frank ten toon spreidden, gewoon een avatar going for a spin around the island met toelichting op de onderdelen.

Pierre
14 jaren geleden

Als het jullie lukt (no pressure!) dan kan ik een Ustream.tv kanaal zoals Willem Karssenberg voor de eerste Nederlandse theathervoorstelling in Second Life verzorgde aanbevelen. Tijdens de opening van het Fontys eiland verzorgden we daarmee de behind-the-scenes view. Willem had in Assen een digitale videocamera maar met een webcam op een laptop lukt het ook. Het geeft dan net wat meer zicht op wat er bij jullie in RL gebeurt.

Jeroen vB
Jeroen vB
14 jaren geleden

Maar Pierre,
Je mag ook wel IRL bij de digidoco langs komen hoor! Ik denk dat Jean wel een kopje koffie heeft klaar staan ;)
Ustream zou overigens wel leuk zijn, hoewel ik wel heb gemerkt dat mijn verbinding hier thuis niet echt lekker mee werkt (niet zo stabiel).

Pierre
14 jaren geleden

Hoi Jeroen, natuurlijk weet ik dat ik altijd welkom ben bij Digidoco. :-) Maar ik ben vrijdag om die tijd helaas niet in de buurt (= niet in Eindhoven).