ACTIVBoard krijgt multi-input update

 Gepubliceerd door om 23:37  Tools
jun 252007
 
“Promethean, a global leader in interactive learning technology, has taken the lead once again by creating the world’s first multi-input technology designed specifically for the classroom. This new upgrade, which will preview at NECC, transforms your Promethean interactive whiteboard into an ‘Activarena’, allowing true collaboration, project based learning, and small group interaction in the classroom.”

(bron)

Helaas, nog steeds met die pen erbij, maar een update waarmee je met meerdere pennen tegelijkertijd kunt werken is een stap in de goede richting. Zeker als dat een softwarematige update is, want dan verouderen die digitale schoolborden die er nu hangen net iets minder snel.

 Reacties uitgeschakeld voor ACTIVBoard krijgt multi-input update  Tags:
jun 252007
 
“Heb je de opening gemist? Maak alsnog kennis met Fontys in Second Life!

Vrijdag 29 juni kun je in digidoco terecht voor een rondleiding op het Fontys-eiland in Second Life. Tussen 12.30 en 14.00 uur verzorgt JeanHubert Johin een of meer rondleiding(en). Het ontmoetingspunt hiervoor is het centrale plein op het Fontys-eiland in Second Life (SLURL) of in Real Life TF2106.”

(bron)

Vertelde ik gisteren in de EduKast dat wij als afdeling onderwijs voor de vakantie geen plannen meer hadden op het Fontys eiland, Digidoco, het ondersteuningspunt digitale docentcompetenties voor alle docenten van de hogescholen op locatie TF dus wel. Ik neem aan dat de uitnodiging zich richt op de docenten in TF, maar dat anderen belangstellenden ook welkom zijn (toch Jean?!)