jun 102007
 

Aanstaande donderdag is het dan zover: op 14 juni 2007 van 16:00 – 17:00 uur Nederlandse tijd vindt de feestelijke opening van het Fontys eiland in Second Life plaats.
Je kunt die opening bijwonen ook als je géén Second Life account hebt. Op deze pagina vind je een aantal opties om de opening op afstand bij te wonen. Er wordt zowel een Quicktime als WMV livestream aangeboden en via de chat kun je meepraten.
Het eiland is nog t/m de opening besloten, wil je heel graag in Second Life zelf de opening bijwonen, stuur mij dan uiterlijk 13 juni a.s. een mailtje met de naam van je Avatar in Second Life. Dan kunnen we je aan de groep die toegang heeft toevoegen. Let op, er is een beperkt aantal plekken in world, vol is vol.

Aflevering 233 van de EduKast

 Gepubliceerd door om 15:04  Edupodcast
jun 102007
 

Ik ben snipverkouden, maar dat heeft me niet kunnen weerhouden om toch een aflevering van de EduKast online te zetten, aflevering 33 van jaargang 2.
Met daarin de volgende onderwerpen: weer een codebash achter de rug, hoeveel hebben we er nog nodig, de opening van het Fontys eiland nadert met rappe schreden, Microsoft meubilair en Croquet.

 Reacties uitgeschakeld voor Aflevering 233 van de EduKast  Tags: