Kratten stapelen

Bierkrattenbrug

Vandaag de hele dag met de afdeling op stap geweest. Traditioneel een combinatie van inspanning en ontspanning. Mijn hoofd heeft veel te veel zon gehad tijdens de buitenactiviteiten vanochtend (nee, dat was niet van het bier, ik was BOB). Weer een paar mooie staaltjes van onverwacht goed lopen teamwork meegemaakt. Mijn favoriete onderdeel was toch wel het Cola kratten stapelen. Daar moest dan één collega bovenop staan/klimmen. Uiteraard zat die klimmer (in onze groep overigens allemaal klimsters, in andere groepen waren het ook klimmers) dan wel met een touw gezekerd, maar toch. Een cola krat is ongeveer 40 cm hoog heb ik me laten vertellen en dan is een stapel van 15 kratten (dat was het maximale aantal dat we haalden) toch nog 6 meter hoog. Niet zo hoog als de krattenbrug van een paar jaar geleden op het TU/e terrein, maar toch nog heel hoog. En smal, want de toren was (je had in totaal namelijk maar 24 kratten ter beschikking) maar één krat breed.