Nabaztag – First and Second

LET OP!!
De Mycom-versie van de Nabaztag is de eerste generatie! Die wil je dus niet hebben! Toen ik belde naar de Mycom-bestellijn zeiden ze dat het “uiteraard” een tweede generatie exemplaar was, maar gelukkig ging ik hem in de winkel ophalen en daar zag ik aan de doos al dat het de verkeerde was. En dus heb ik hem niet meegenomen. Balen natuurlijk, maar als ik hem thuis had laten sturen was het uiteraard een stuk meer balen geweest.
Als er niet bij staat Nabaztag/tag of zoiets als Nabztag II, dan loop je dus het risico dat je toch nog een oude versie krijgt. Jammer, maar het verklaart ook een beetje waarom hij zo’n 40 euro goedkoper was dan op de meeste andere plekken.

0 0 stemmen
Bericht waardering
4 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
moqub
moqub
16 jaren geleden

Je weet toch wel dat je voor een abonnement op "het konijn" moet betalen omdat ie anders niets doet :)
Moqub

Pierre
16 jaren geleden

Ehm, nee :( Hoeft blijkbaar ook niet persé, maar wel om echt bruikbaar te blijven. Kost 5,40 euro per maand. Dingen die je anders mist zijn de mogelijkheid om zelf RSS-feeds toe te voegen en het aantal berichten dat je konijn kan versturen is dan beperkt tot 15 per maand (met een starttegoed van 30 berichten).
Ik weet overigens niet of de manier waarop de SL Nabaztag verbinding maakt ten koste van die 15 per maand gaat. Kwestie van uitproberen dus.

Betsy Weber
Betsy Weber
16 jaren geleden

Wait – Pierre…What’s this? Do you have a Nabaztag/tag?

Pierre
16 jaren geleden

No, not yet, I’m still waiting for mine to be delivered since the first attempt didn’t work. This company tried to sell me a first generation version.
The reason I want one is because there also is a SL version of the Nabaztag and I want to use it to enable people to let us know when they are at our part of the Fontys island in Second Life and nobody is home. :-)