TwitterCamp

Appolocamp - Klik voor grotere versie

Een van de applicaties die ik vanavond gewoon nog even moest uitproberen is TwitterCamp. Het is een applicatie gemaakt met behulp van het Apollo platform van Adobe waarmee je de Twitterberichten van je vrienden zichtbaar kunt maken. Die verschijnen dan als ballonnen op het scherm. Lijkt me heel cool om gewoon fullscreen te projecteren tijdens een conferentie. Maakt het ook voor niet-Twitter gebruikers gemakkelijk de tweets van anderen te volgen. Installeren is een makkie. Alleen jammer dat er groot die reclame voor ApolloCamp op staat. Betekent dus dat je voor elk eigen evenement in de sourcecode zult moeten duiken.
De Twitter-updates komen er overigens sneller binnen dan via Google Talk.
[update] Het blijkt mee te vallen. De tekst is aan te passen in het config.xml bestand en de afbeeldingen staan in de skins map. Zie bijvoorbeeld dit resultaat.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Hans Mestrum
15 jaren geleden

Dat ziet er gaaf uit. Gelijk geinstalleerd. Mooi overzicht zo.