Koninginnedag 2007

Koninginnedag 2007

Het is nog rustig op de vrijmarkt in OurVirtualHolland maar die gaat dan ook pas om 15:00 uur vanmiddag open als onderdeel van een heel programma van activiteiten die ING vandaag in Second Life organiseert. Nou…gezien het lekkere weer denk ik dat ik vanmiddag toch maar gewoon een real life kijkje neem bij de activiteiten hier in het dorp. Het was overigens niet gemakkelijk bij de SL activiteiten te komen. De SLURL op de website en de zoekfunctie in SL brachten me er niet. Met deze SLURL moet je direct bij de vrijmarkt kunnen komen. Al heb ik veel last van time-outs en niet gelukte teleports vandaag. Nog een reden om gewoon naar buiten te gaan.

Koninginnedag 2007 Koninginnedag 2007
0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Marcel
14 jaren geleden

Hi Pierre,

Leuk dat je "ons" op Our Virtual Holland hebt opgezocht. Ik "huis" er nu al zo’n twee maanden als onderdeel van de eerste lichting bewoners.

Mijn huisje wordt ingericht als blogging en SL<->RL interactie museum. Grappig om te lezen dat jij ook zo geinteresseerd bent in die interactie tussen SL en RL.

Mijn schrijfsels over OVH: http://www.shapingthoughts.com/catego

Kom me gerust eens opzoeken!
Gr,
Marcel Goodfellow
(aka Marcel de Ruiter in RL)