Film1 op herhaling

Een paar maanden geleden was UPC een van de kabelaanbieders die Film1 10 dagen gratis had willen aanbieden, maar dat toen niet kon doen omdat Film1 die actie, onder druk van de filmstudio’s op het allerlaatste moment moest annuleren.
Nu wagen ze een nieuwe poging. Maar nu niet 10 dagen, maar 10 weken gratis!
Het UPC On Demand deel van UPC Digital wordt de komende tijd vernieuwd. Er komen meer soorten materialen die je kunt bestellen: series, documentaires, concerten, kinderprogramma’s, uitzending gemist. Maar blijkbaar (?) moeten ze het daarvoor een tijdje uit de lucht halen. En wel ruim een maand, van 1 mei tot medio juli 2007. Nou gebruik ik UPC On Demand nog niet, dus missen zou ik het niet, maar UPC vind het tóch heel vervelend voor me en biedt daarom tijdens die periode (ongeveer 10 weken) gratis toegang tot Film1 aan. In totaal dus 4 kanalen waar je ander 12,99 per maand voor betaald.
Nou heb ik na de vorige actie toch echt zoiets van “eerst zien, dan geloven”. Maar het blijft hoe dan ook wel prettig dat UPC blijkbaar nog moet vechten voor digitale klanten.