Learning Impact Awards Winnaars

Gisteren aan het einde van de dag werden de winnaars van de Learning Impact Awards bekend gemaakt. Ze staan nu ook op de IMS Website.
Van de Platinum Awards hebben we er twee van de drie geïnterviewd, mijn favoriet haalde helaas slechts een Silver Award. Een complete lijst met alle acht filmpjes kun je hier vinden.
Twee verbeterpunten voor onderdeel van de conferentie:
1) De tijd om de verschillende show cases te bekijken was veel te kort. Er was in totaal 2 uur de tijd om langs de 21 show cases te gaan. Sylvia en ik hebben heel hard doorgewerkt en er 8 weten te interviewen. Meer dan 10 kon je er dus niet bekeken hebben. Dat is jammer.
2) Er hadden meer daadwerkelijke demonstraties mogen zijn bij de showcases. We hebben nu voornamelijk pratende hoofden op video staan omdat ze voor het overige alleen slides of screenshots lieten zien. Ik wil de producten kunnen “proeven”, zoals bij de ETS tafel of de Microsoft tafel met de tablet PC’s.