Ons stekkie krijgt vorm

Afdeling Onderwijs in Second Life

Vandaag weer een paar stappen gezet in het realiseren van een plek waar we vanuit de afdeling Onderwijs in Second Life aan de slag kunnen. In een uur of drie tijd realiseerde Frank (Frenkel Zenovka) het de zwevende ruimte op basis van het ontwerp dat we geschetst en beschreven hadden (zie deze PDF). Er staat nu één scherm voor video en één voor slides. De IRC-koppeling moet nog gemaakt worden evenals de geplande “computer” waarmee je vanuit de ruimte mails naar de mailbox van het secretariaat kunt sturen. De vloer van “glas” ziet op de afbeelding een beetje raar uit, maar als je met je rug naar de beeldschermen staat kun je het onderliggende eiland en de toren van de Mediatheek heel goed zien liggen.

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
www.gijsdebakker.nl
www.gijsdebakker.nl
14 jaren geleden

en wanneer gaan we open? hij geeft fontys al weer als locatie, maar ik kan er nog niet naartoe. je begrijpt dat ik als fontys-medewerker graag op de ‘house-warming’ kom :-)

Pierre
14 jaren geleden

Ik weet niet wanneer de officiële opening is. Ik snap dat de berichten daarom voorlopig een beetje dubbel kunnen aanvoelen (je "ziet" het wel, maar kunt er nog niet naar toe).
Maar als Fontys medewerker (of student) kun je er wél al langs komen.
Gewoon even je gegevens invullen in het formulier bij de PTH (alleen toegankelijk met Fontys-account) en je avatar wordt toegevoegd aan de groep die toegang heeft tot het eiland.