K12 Online Conference 2007

De data voor de 2007 editie van de K12 Online Conference zijn bekend gemaakt:

“8-12 October 2007 Pre-Conference
15-19 October 2007 Week 1 (Strands 1 and 2)
22-26 October 2007 Week 2 (Strands 3 and 4)
27 October 2007 When Night Falls”

(bron)

De “K12 Online Conference” is for teachers, administrators and educators around the world interested in the use of Web 2.0 tools in classrooms and professional practice!. Je hoeft er niet voor te betalen en niet voor in het vliegtuig te zitten. Je hebt nog even de tijd als je een proposal wilt indienen. Zou natuurlijk wel cool zijn als we een Nederlandse inzending kunnen bekijken en beluisteren tegen die tijd. Maar ik zou ook al tevreden zijn als er onderwijsinstellingen zijn die dit op dezelfde manier behandelen als een real life face-2-face conferentie en dus docenten/medewerkers toestemming geven er bij te zijn, ze er tijd en faciliteiten (voor zover dat nodig is) voor beschikbaar stellen en verwachten dat de deelnemers er ook binnen de organisatie weer verslag van doen.
Wil je eerst zien wat er op K12 Online 2006 gebeurde, dan kan dat uiteraard nog online.
Ga je hier aan deelnemen en wil je ergens vertellen/schrijven over hoe je dat aanpakt/wat je ervaringen zijn, laat het me weten. Ik bied dan graag hier (in tekst) of in de EduKast (in woord of beeld) een plek aan waar je dat kwijt kunt. Zeker als je daar anders geen plek voor hebt.

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Kaj Rietberg
14 jaren geleden

Lijkt me ook wel erg gaaf als er een Nederlandse inzending zou zijn. Misschien wel web 2.0 in het speciaal onderwijs.
Ik heb afgelopen jaar wel wat dingen later beluisterd en gelezen. Erg leuk.

Kaj Rietberg
14 jaren geleden

Hoi Pierre,

Op mijn weblog heb ik nog een andere conferentie vermeld. Zeker de moeite waard voor jou, lijkt me, ivm SL.

http://www.kajrietberg.nl/?p=103 ]

Pierre
14 jaren geleden

Lijkt me interessant congres, maar hebben ze niet ook een online component voor mensen die niet voor twee dagen naar San Jose willen/kunnen?