The Bazaar

Buttons
“The Bazaar is a community portal for people who want to use, exchange and share Open Source Software and resources to support learning. Exchanging materials, networking with others and testing all kinds of Open Source Software tools and applications can be done through the forum, the wikis and the blogsystem, but also via the Stalls which are put on to the Bazaar website. Register yourself to the Bazaar and request your own Stall for a project, tool or application.
For instance: anything which is helping you as a teacher to better your learning materials might be of some help to others as well.
Click here to go to the Bazaar project Stall, including our Blogs and bi-weekly podcasts.”

(bron)

Er is niet veel nodig om mij een bericht te laten schrijven over een interessante website. Maar als je me dan ook nog gaat paaien met CC-buttons, zoals Ineke Lam deed na mijn presentatie tijdens de CWIS-NL conferentie, dan ben ik natuurlijk al helemaal snel verkocht.
Er zijn nog niet zoveel “stalls“, maar als je de EduKast ook maar een beetje de moeite waard vind, dan moet je in ieder geval de podcast Sounds of the Bazaar (ik zit nu naar aflevering #10 te luisteren) door Graham Attwell eens beluisteren. Helaas geen RSS-feed met enclosures (wel een gewone RSS-feed uiteraard) dus je moet hem even handmatig downloaden of in je browser beluisteren. Als je het al niet voor de inhoud doet, dan toch zeker voor het heerlijk Britse accent.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Ineke Lam
Ineke Lam
16 jaren geleden

Beste Pierre

Ziet er prachtig uit!
Ik heb overigens nog meer soorten van dergelijke buttons….voor de volgende keer ;-)
groeten
Ineke

Pierre
16 jaren geleden

Ah, ik lees net op The Bazaar website dat er maar liefst 7 stuks van bestaan!! ;-)