Cats

 Gepubliceerd door om 20:49  Algemeen
mrt 032007
 
Cats

Twee tips: Als je naar Cats gaat, lees dan eerst even het verhaal, dat maakt namelijk toch best veel verschil. En als tweede tip: in het PARKtheater wil je niet op het balkon zitten.
Dat ik het ondanks de zowat slechtste plaatsen in de zaal tóch een topproductie vond zegt heel wat over de prestaties van de katachtigen op en rond het podium.

 Reacties uitgeschakeld voor Cats  Tags:

Y2K7

 Gepubliceerd door om 20:35  Algemeen
mrt 032007
 
“De gewijzigde invoering van de zomertijd in de VS gaat volgens deskundigen op 11 maart leiden tot verwarring en chaos. De meeste apparaten en computersystemen hebben in hun systeem staan dat de zomertijd ingaat op de eerste zondag van april.”

(bron)

Oei oei, sla kaarsen in, noodrantsoenen én natuurlijk een analoge wekker. Nou ja, als je in de VS woont natuurlijk. Want na het Y2K-gevaar hebben ze daar nu het Y2K7-probleem.
LOL, het is duidelijk komkommertijd en echt veranderen doet het niets, want zolang de VS en Nederland op verschillende momenten in het jaar wisselen (was zo en blijft zo) loop ik hoe dan ook twee keer per jaar de kans dat ik te vroeg of te laat voor mijn telefonisch overleg aan de telefoon zit. Want die tijd wordt in EDT vastgesteld.

 Reacties uitgeschakeld voor Y2K7  Tags:

Yummy

 Gepubliceerd door om 20:19  Hardware
mrt 032007
 
Yummy - Klik voor grotere versie

Dit weekend kwam ik weer eens tot de ontdekking dat we een meer dan ruime voorraad pita-broodjes in huis hadden die eigenlijk allemaal op moesten. Het resultaat van een gebrekkig overzicht van onze voorraadkast onder de trap en wellicht niet zo handig inkoopbeleid. Nou zou ik niet wakker hoeven liggen van een paar niet gebruikte broodjes (uiteraard hebben we zojuist zelfgemaakte shoarma gegeten) maar uiteraard baal ik er van dat, ondanks al die voorspellingen, mijn koelkast nog steeds niet weet wat er in huis gehaald moet worden en al helemaal niet wat er bijna op moet vanwege een bijna verstreken uiterste houdbaarheidsdatum. Het bericht over de Yummy op Gizmodo trok dus meteen mijn aandacht. Helaas bleek na wat zoeken dat het slechts een concept is dat ingediend is als onderdeel van de Microsoft / IDSA PC Design Competition. Ik zou zeggen: opschieten! Ik zie nog niet veel in RFID, maar als het (in tegenstelling tot streepjescode die qua informatie natuurlijk tamelijk beperkt zijn) dit soort toepassingsmogelijkheden in huis krijgt, dan ben ik verkocht. Yummy!

 Reacties uitgeschakeld voor Yummy  Tags: