Neehee!

 Gepubliceerd door om 20:53  Algemeen
feb 122007
 

Vandaag via de mail ontvangen:

“We have great news for you! Maxim has just signed up using your coupon code.
Therefore we have added two months of free hosting and 25000 Mb extra disk space to your account as a “thank you”.
This brings your total disk space up to 314833 Mb. Your account will be automatically renewed at 2007-11-20 – but you can just keep referring new members and you will never have to pay again :o)
Thank you very much for your commitment towards Servage Hosting.”

Ik heb geen idee waar ik die code nog heb/had staan. Maar ik ben daar weg sinds dit voorval en kan daarom Servage uiteraard niet langer aanbevelen.

 Reacties uitgeschakeld voor Neehee!  Tags:

Trackback Search

 Gepubliceerd door om 06:52  Internet
feb 122007
 
trackback search - Klik voor grotere versie

Omdat het voornamelijk spammers aantrok heb ik de trackback-mogelijkheden hier al een tijd uit staan. In plaats daarvan maak ik gebruik van Google Blog Search om bij te houden wie naar berichten linkt. Ik vind het overzichtelijker dan Technorati, sowieso omdat ik niet handmatig zoek, maar de RSS-feed voor de zoekopdracht aan Sharpreader heb toegevoegd.
Op deze site wordt uitgelegd hoe je de zoekopdracht automatisch onder aan elk bericht zou kunnen toevoegen. Ik ben er nog niet helemaal uit of ik dat nou handig vind. Immers, de meeste berichten zouden dan geen resultaat opleveren. Ik zou de RSS-feed in de rechterbalk van de voorpagina kunnen toevoegen. Maar die is al vol genoeg.
Het is eigenlijk jammer dat er geen eenvoudige manier is om het bericht waarnaar verwezen wordt uit de Google zoekresultaten te filteren. Dan zou je één keer per dag of zo op de achtergrond de zoekopdracht kunnen uitvoeren.