Blogumentary

 Gepubliceerd door om 15:44  Internet
feb 072007
 


De lengte van deze documentaire, 1 uur en ruim 5 minuten, is eigenlijk absoluut ongeschikt voor online gebruik. Maar aangezien het bekijken op een computer ook als voordeel heeft dat je intussen kunt multitasken (mail versturen bijvoorbeeld) terwijl je dan even alleen maar luistert naar het verhaal kan het best. Zelfs als het tussen 5 en 6 uur ’s ochtends is. Hoe dan ook, best interessante documentaire. Het is een beetje jammer dat de ontknoping van Plain Layne en het per ongeluk verwijderen van zijn eigen blog door de maker van de documentaire op het einde zo’n zware toon zet.
(getipt door De Standaard Online)

 Reacties uitgeschakeld voor Blogumentary  Tags:

QTI op zijn Koreaans

 Gepubliceerd door om 13:51  SURF
feb 072007
 
Korean QTI - Klik voor grotere versie

Soms zijn dingen die je niet kunt begrijpen ontzettend cool. Zo ook het dikke boek dat Yong-Sang Cho van het Korea Education & Research Information Service (KERIS) bij zich had tijdens het QTI overleg afgelopen maandag. Het was een onderzoek naar QTI, de behoeften binnen Korea, een overzicht van mogelijke wijzigingen, voorbeelden van soorten vragen die ze willen kunnen weergeven etc. Het resultaat was een rapport van 361 pagina’s met onder meer een complete vertaling van de specificatie naar het Koreaans. De PDF-versie staat online (3,58MB) op de website van KERIS.
KERIS wordt vanaf april officieel lid van IMS en wil dan ook graag betrokken zijn bij het traject dat we nu ingegaan zijn rond het demonstreren van interoperabiliteit. En gezien de variatie aan voorbeelden achterin het rapport is het sowieso een interessante bron van voorbeeldvragen uit de praktijk.
좋은 일!

 Reacties uitgeschakeld voor QTI op zijn Koreaans  Tags:

600+

 Gepubliceerd door om 01:56  Algemeen
feb 072007
 

Ik ga er vanuit dat het een bugje in Feedburner is aangezien er o.a. een Feedreader genoemd wordt die “HET ICT-Cafe” en die voor 20 lezers zorgt, maar heb toch even een screenshot gemaakt van het aantal RSS-lezers bij Feedburner vandaag:
Feedburner 600+ - Klik voor grotere versie (meer hierover ook in dit bericht)