Trackback heel eventjes aan

 Gepubliceerd door om 22:57  Algemeen
jan 052007
 
Wolk Hans Mestrum - Klik voor grotere versie

Trackback stond vanavond een paar uur aan, lang genoeg om deze trackback van Hans Mestrum een deze van Edugram binnen te krijgen. Maar er kwamen ook meteen weer zoveel SPAM trackbacks binnen dat hij al weer dicht staat. Helaas, maar zonder betere filter in die plugin (ik weet het, er is een nieuwe versie, maar de mijne is niet meer helemaal ongewijzigd, dus niet zomaar om te pluggen) is het even niet handig om die open te zetten.
p.s. Ik zit bij Hans Mestrum op in een wolk op 2 millimeter afstand van Robin Good. Wow!

Deel dit bericht:

  Een reactie aan “Trackback heel eventjes aan”

Reacties (1)
  1. Heb je Spambayes http://wakka.xiffy.nl/spambayes ) al geprobeerd? Dat schijnt (vooral voor Nederlandstalige weblogs) wel goed te werken. Of (en hoe) dat precies te integreren is met jouw versie van trackback weet ik niet, maar daar kunnen ze je op het forum vast meer over vertellen.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.