Trackback heel eventjes aan

Wolk Hans Mestrum - Klik voor grotere versie

Trackback stond vanavond een paar uur aan, lang genoeg om deze trackback van Hans Mestrum een deze van Edugram binnen te krijgen. Maar er kwamen ook meteen weer zoveel SPAM trackbacks binnen dat hij al weer dicht staat. Helaas, maar zonder betere filter in die plugin (ik weet het, er is een nieuwe versie, maar de mijne is niet meer helemaal ongewijzigd, dus niet zomaar om te pluggen) is het even niet handig om die open te zetten.
p.s. Ik zit bij Hans Mestrum op in een wolk op 2 millimeter afstand van Robin Good. Wow!

0 0 stem
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Richard
14 jaren geleden

Heb je Spambayes http://wakka.xiffy.nl/spambayes ) al geprobeerd? Dat schijnt (vooral voor Nederlandstalige weblogs) wel goed te werken. Of (en hoe) dat precies te integreren is met jouw versie van trackback weet ik niet, maar daar kunnen ze je op het forum vast meer over vertellen.