Green Screen

Het heeft even geduurd, maar gisteren was eindelijk ook Visual Communicator 2.5 binnen. Inclusief green screen en (nog maar een) dasspel-microfoon. Ik heb net de bijgeleverde instructie-DVD van ongeveer anderhalf uur zitten bekijken, ruim voldoende om de applicatie onder de knie te krijgen. Nog geen eigen voorbeelden online (en het green screen paste niet in mijn tas), maar je kunt hier een paar voorbeelden vinden.
Wat ik overigens wel verrassend vond was dat de DVD vermeld dat ze die helemaal met Serious Magic Communicator gemaakt hebben, maar dan ben ik eigenlijk wel benieuwd hoe ze de ‘screencast’ delen gemaakt hebben die er in zitten.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Gerard
16 jaren geleden

Die demo ziet er leuk uit ja, maar waar ik nou benieuwd naar ben is wat jou plannen met dit pakket zijn. De EduVodKast?