Hoe wil jij je screencasts?

De screencast van vandaag was, vond ik, best groot met zijn bijna 20MB aan download. En ook de Flash-versie is daarom redelijk stevig, al kun je daar tenminste al beginnen te kijken terwijl hij nog gedownload wordt.
Van de redelijk populaire screencast over Streaming Video downloaden met Streamdown is de (kleinere) WMV-versie inmiddels 130 keer in zijn geheeld gedownload, terwijl de teller voor de (grotere) MP4-versie op 40 blijft steken en voor de FLV-versie (de online Flash) op 46 downloads. Uiteraard is het onderwerp van belang voor het aantal downloads, maar ik wil voorkomen dat omvang en formaat van de aangeboden bestanden iemand weerhouden van het downloaden.
Daarom heb ik twee vragen…

Wat is de maximale omvang die een download (video, screencast, audio, pdf) volgens jou mag hebben?. Met andere woorden: vanaf wanneer denk je “laat maar, is te groot”?

Resultaten

Welke manier van bekijken van een screencast heeft jouw voorkeur? Als je meerdere opties gebruikt, welke mag dan zeker niet ontbreken? De opties die hier staan zijn beperkt tot wat ik kan aanbieden.

Resultaten


Andere aanvullingen, opmerkingen etc. zijn natuurlijk welkom in de reacties hieronder.
N.B. Je moet moet beide vragen individueel beantwoorden. De optie om beiden vragen ineens te laten versturen werkte helaas niet.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Pierre
15 jaren geleden

hmm, ik start net Knoppix op en zie dat er nog geen versie 8 Flash Player voor Linux is…had ik dus wel iets over kunnen vragen: Als je Linux hebt, bied ik dan een optie aan die werkt?