Microsoft wil patent op RSS

“Microsoft has filed for two patents covering technology used to organize and read syndicated Web feeds, such as those delivered via the widely used Really Simple Syndication, or RSS, family of formats.”

(bron)

Ik moet een categorie “domme dingen uit de VS” gaan maken of zo. Toelichting overbodig lijkt me, ik denk dat er toch echt al wat “prior-art” is van voor 21 juni 2005 wat dit betreft.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Wytze
14 jaren geleden

Ja, maak die categorie "domme dingen uit de VS" maar!!
Zou je hier ook het Blackboard patent onder laten vallen? Als jij (of je lezers) tijd hebben, luister dan eens naar de discussie tussen Eben Moglen (Software Freedom Law Center) en Matthew Small (Blackboard). Zie http://issues.sakaiproject.org/conflu
Prettige Kerst!
Wytze