Feedburner Feedflares

 Gepubliceerd door om 22:47  Tools
dec 042006
 

Toen ik via de “Flashback”-link van vandaag nog eens bij dit bericht uit kwam en dus ook bij RSS2PDF ging kijken (de dienst bestaat nog steeds, het probleem met de afbeeldingen die altijd op een nieuwe regel komen eveneens) zag ik daar ook een verwijzing naar de Feedflares van Feedburner. Die kende ik wel, ik gebruik al een tijdje de “email this” Feedflare die die link automatisch in mijn RSS-feeds invoegt.
Maar wat ik niet wist was dat je die Feedflares zelf kon maken en dat er inmiddels een aardige lijst van Feedflares die door anderen bedacht zijn bestaat. Handig. Ik heb er daarom een aantal toegevoegd aan de feed met volledige berichten. O.a. een FURL this link, een Track co.mments link, een Add to Technorati Favorites link etc.
Ik sta open voor suggesties. Als er Feedflares zijn die je graag in de feed zou hebben, laat het me dan weten. De kans is groot dat die er dan in opgenomen wordt (mits het totaal aantal handelbaar blijft natuurlijk).

Deel dit bericht:

  3 reacties aan “Feedburner Feedflares”

Reacties (3)
  1. Ik kende het feedflare concept niet, maar is dat ook de manier waarop je het aantal commentaren wat op een post geleverd is in je RSS-feed stopt?

    PS: de preview knop doet bij mij niet veel (om niet te zeggen: niets :()

  2. Nee, het aantal reacties en trackbacks wordt door Nucleus in de feed gestopt.

    Vreemd dat preview niet werkt. De preview zou onder de knoppen moeten verschijnen. Ik heb getest met zowel IE 6 als met Firefox 2.0
    Welke browser gebruik je?

  3. Ik heb waarschijnlijk op de verkeerde plek gekeken daarnet, nu zie ik hem wel.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.