Feedburner Feedflares

 Gepubliceerd door om 22:47  Tools
dec 042006
 

Toen ik via de “Flashback”-link van vandaag nog eens bij dit bericht uit kwam en dus ook bij RSS2PDF ging kijken (de dienst bestaat nog steeds, het probleem met de afbeeldingen die altijd op een nieuwe regel komen eveneens) zag ik daar ook een verwijzing naar de Feedflares van Feedburner. Die kende ik wel, ik gebruik al een tijdje de “email this” Feedflare die die link automatisch in mijn RSS-feeds invoegt.
Maar wat ik niet wist was dat je die Feedflares zelf kon maken en dat er inmiddels een aardige lijst van Feedflares die door anderen bedacht zijn bestaat. Handig. Ik heb er daarom een aantal toegevoegd aan de feed met volledige berichten. O.a. een FURL this link, een Track co.mments link, een Add to Technorati Favorites link etc.
Ik sta open voor suggesties. Als er Feedflares zijn die je graag in de feed zou hebben, laat het me dan weten. De kans is groot dat die er dan in opgenomen wordt (mits het totaal aantal handelbaar blijft natuurlijk).

dec 042006
 

Pirates Of The Caribbean - Dead Man's Chest (2DVD) (Special Edition) Orlando Bloom Pirates Of The Caribbean – Dead Man’s Chest
Eigenlijk ongelofelijk dat je drie delen kunt maken van zo’n dun verhaaltje. En deel vier zit er aan te komen want op het einde van dit deel “Dead Man’s Chest” moeten we dus nog even wachten. Maar om de een of andere reden is Johnny Depp gewoon grappig in zijn rol als Captain Jack Sparrow. Dus laat het volgende deel maar komen.

 Reacties uitgeschakeld voor Pirates Of The Caribbean – Dead Man’s Chest  Tags: