Bijeenkomst over HDTV-content

 Gepubliceerd door om 14:53  Media
nov 172006
 

Op maandag 11 december 2006 om 14 uur organiseert SURFnet een informele bijeenkomst in het kader van het HDTV-content project. In dit project ontwikkelen vier partijen, met ondersteuning van SURFnet, HD content. Het gaat daarbij om De Waag, NHTV, ECN en de UvA.
Opzet bijeenkomst
Tijdens de bijeenkomst is het de bedoeling dat men leert van elkaars ervaringen rondom het creëren van HD content (voor IP netwerken in het bijzonder). Het zal een open setting zijn, waarbij in elk geval de deelnemers de huidige stand van zaken en opgedane kennis en kunde zullen presenteren, en daarnaast is er ruime voor een open discussie.
Aanmelden
Als je aanwezig wilt zijn bij de bijeenkomst in het SURFnet-kantoor in Utrecht, dan kun je je aanmelden bij Maurice van den Akker van SURFnet (contactgegevens staan op zijn pagina bij SURFnet)
Nog meer
Overigens staan op de SURFnet bijeenkomstenpagina nog meer interessante bijeenkomsten. Daar had ik graag een RSS-feed van gehad.

 Reacties uitgeschakeld voor Bijeenkomst over HDTV-content  Tags:

Lunchcollege afdeling Onderwijs

 Gepubliceerd door om 06:55  Media
nov 172006
 

Wat later dan gepland, een bericht over het lunchcollege dat ik gisteren voor de afdeling Onderwijs. Daarbij heb ik een update gegeven van de stand van zaken naar aanleiding van de presentatie die ik vorig jaar gegeven heb voor het ICTO Team. Die presentatie kun je nog steeds online bekijken en beluisteren. Het lunchcollege werd op video opgenomen en live uitgezonden. Zie ook dit bericht daarvoor.
Tijdens het lunchcollege waren een aantal van de collega’s die aanwezig waren ingelogd in het backchannel samen met in totaal zo’n vier deelnemers op afstand. Ik had niet veel tijd gehad om de presentatie voor te bereiden en had daardoor veel te weinig tijd (of te veel om te vertellen). Lees verder….