Photosynth screencast

 Gepubliceerd door om 20:48  Tools
nov 102006
 

Dit is zowel een eerste ervaring met Camtasia versie 4 als een korte (nou ja, 6 minuten is eigenlijk niet zo kort) demo van Photosynth voor het geval jouw systeem niet aan de minimale eisen voldoet (bijvoorbeeld omdat je geen Windows XP gebruikt). Er staat een Flash-versie online en je kunt hem in WMV en M4V formaat downloaden (zie hieronder)

video M4V-versie video WMV-versie
Robert Scoble heeft (uiteraard) een uitgebreide demo online staan [link gefixed]. Wat mij daarin opviel was dat het blijkbaar heel wat uitmaakt *hoe* je bladert. Want in de demo zag het een stuk gelikter en vloeiender uit dan mijn eigen “experience”.

Deel dit bericht:

  Een reactie aan “Photosynth screencast”

Reacties (1)
  1. Dank voor de demo, gezien de systeemeisen kon het wel eens lastig worden het live te gaan bekijken (hier op school lukt het niet en thuis vrees ik ook met grote vreze).

    Mijn eerste reactie was ook van "geef mij maar een mooie panoramafoto of (beter nog) een full-screen QTVR (zoals die van het viaduct van millau.
    Maar naar mijn idee is dat een kwestie van de volgende stap. Want wat het project volgens mij doet (of wat ik hoop dat het doet) is op basis van een heleboel foto’s zelf analyseren van hoe de driedimensionale structuur eruit ziet. En als je dat eenmaal voor elkaar hebt dan kun je écht een 3D wereld realiseren waar je op ieder willekeurige plaats helemaal rondom kunt kijken.
    Dan wordt het pas echt leuk.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.