Donker

 Gepubliceerd door om 22:29  Algemeen
nov 042006
 

Ploep. Daar was het opeens heel donker, op het licht van het beeldscherm van mijn laptop na. Het hele huis, de straat en zo ver als ik uit het zolderraam kon zien, donker.
De mobiele telefoon en de draadloze telefoons deden het niet meer, het enige vaste toestel dat we hebben gaf wel nog kiestoon (dank je KPN).
Met wat kaarsjes werd het net weer gezellig toen iemand de schakelaar weer de goede kant op gooide en alles weer vol licht stond. Tien minuten, zal wel niet genoeg zijn voor een babyboom in het dorp over 9 maanden.
[update] Als ik Omroep Brabant goed begrijp was dit een (gecontroleerd) gevolg van veiligheidsmaatregelen die automatisch in werking traden na een grote storing bij enkele Duitse elektriciteitscentrales.

 Reacties uitgeschakeld voor Donker  Tags:

Van WIP terug naar WIE

 Gepubliceerd door om 21:00  Persoonlijk
nov 042006
 

Twee jaar geleden al weer besloot ik W.I.E. te vervangen door W.I.P. omdat W.I.E. wat veel problemen had. Helaas heeft W.I.P. ook al weer een week of zo problemen en daarom ben ik maar weer (even?) terug bij W.I.E. om toch te kunnen zien hoeveel mensen er tegelijkertijd hier op de site aanwezig zijn. De teller bij W.I.P. had als maximale waarde 24 bereikt, de W.I.E.-teller begon (uiteraard) weer bij 1.
Eens kijken hoe W.I.E. het tegenwoordig doet.

Lijntjes in de sneeuw

 Gepubliceerd door om 09:34  Internet
nov 042006
 

OK, hoewel volgens de verhalen inmiddels al 300.000 mensen dit via Rocketboom gehoord hebben, wil ik toch nog even naar Line Rider verwijzen.

Uiteraard staan er video’s van resultaten online. De film die getoond werd in Rocketboom kun je overigens (duidelijk) nog niet maken in de huidige online versie. In die versie kun je lijntjes namelijk nog niet aanpassen of verwijderen. Dan is één fout streepje meteen einde oefening. En daarmee vond ik het nu eigenlijk vooral frustreren en nog niet direct verslavend. Effe wachten op versie 1.0 dus lijkt me. En dan natuurlijk spelen op een Tablet PC of een Digitaal Schoolbord, niet met een muis.

 Reacties uitgeschakeld voor Lijntjes in de sneeuw  Tags: