OWD 2007 weblog zoekt bloggers!

“Op dinsdag en woensdag 14 en 15 november 2006 zijn weer de onderwijsdagen (OWD) van SURF. Dit jaar heeft SURF besloten om een OWD-weblog bij te laten houden op een speciaal daarvoor ingerichte weblog. Ik [Gerard Dümmer] mag die weblog gaan bijhouden. En ik wilde jullie vragen of jullie hieraan ook mee zouden willen werken.”

(bron)

Gerard Dümmer, die onlangs nog het Edutrip weblog beheerde is op zoek naar bloggers voor tijdens de onderwijsdagen.
Op zijn weblog kun je lezen wat de mogelijke manieren zijn om een bijdrage te leveren, dat kan variëren van “actieve blogger” tot gewoon “eigen blog bijhouden” (waarbij het OWD weblog naar jou verwijst).
Ik blog gewoon hier op mijn eigen blog tijdens die dagen, de hoeveelheid berichten die ik zal plaatsen is niet vooraf goed te voorspellen. Ga je naar de onderwijsdagen en wil je een bijdrage leveren, laat het Gerard dan uiterlijk zondag 5 november a.s. even weten!

0 0 stem
Bericht waardering
4 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Pierre
13 jaren geleden

Ehm…heeft iemand de typo al gespot?

Gerard Dummer
13 jaren geleden

Tot volgend jaar Pierre;-)

Moqub
13 jaren geleden

Ik hoop dat er ook mensen reageren die nu nog geen blog hebben maar het wel een keer willen proberen hoe het is om te bloggen. Ik denk dat de IWDblog hier een uitermate geschikte manier voor is.
Moqub

moqub
13 jaren geleden

Bedoel natuurlijk OWDblog :)

M.