0 0 stem
Bericht waardering
6 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Bram
Bram
13 jaren geleden

Succes zo!

Pierre
13 jaren geleden

Dank je! Gelukkig zat de zaal tijdens de sessie wél vol. ;-)

Gijsbert Hopman
Gijsbert Hopman
13 jaren geleden

Beste Pierre,
Ik vond je lezing heel boeiend en leerzaam. Hij is te downlaoden zei je. Maar ik kan hem hier niet vinden. Waar staat hij?

Pierre
13 jaren geleden

Hoi Gijsbert,

Oeps, was wel handig als ik die link ook hier had toegevoegd (had ik bij dit bericht wel gedaan), zie dit bericht voor de downloadlink en de link naar de wiki.
Enne, goed om te horen dat je het de moeite waard vond!

Willem
13 jaren geleden

@Pierre,
Heb je presentatie inmiddels bekeken en had heel graag de audio, oftewel je verhaal, erbij gehoord. Jammer natuurlijk dat de kijkers thuis het filmpje niet kunnen zien, maar wel begrijpelijk. Jammer ook dat je je presentatie zo verstopt hebt op je site. Is dat bescheidenheid? Waarom niet even een apart bericht: "presentatie beschikbaar", zodat RSS feeds koppensnellers dit ook bereikt?

Pierre
13 jaren geleden

Ik had dat gisteren eigenlijk ook even moeten zeggen tijdens de keynote, daarom nu hier even ter verduidelijking de reden waarom Willem het begrijpelijk vindt:
Het filmpje bestaat uit korte videofragmenten van mijn kinderen die vertellen over hun ervaringen achter de computer.
Mijn partner en ik hebben besloten dat tot de tijd dat zij zelf oud genoeg zijn om te beslissen wat ze wel en niet over zichzelf online zetten, wij ook geen foto’s en filmpjes en zo van ze online zetten. Het gebruik bij de keynote gisteren was dus al een uitzondering.

En wat de presentatie betreft, nee niet direct bescheidenheid en ook niet echt verstopt. De link naar de presentatie komt ook nog op de School en Computer website, hij komt naar voren in de RSS-feed van mijn publiek werk en eigenlijk vind ik hem zonder audio zelf niet zo veel zeggend (is op zich natuurlijk helemaal niet verkeerd).
Audio opname maken gisteren is er bij ingeschoten, maar ik wilde hem als het effe meezit dit weekend alsnog inspreken en hem dan online zetten. Dat is voor mij wel wat een aparte post waard zou zijn.