Als RSS opeens onzichtbaar wordt…

Aaargh, ik kon maar niet ontdekken waarom ik helemaal niets te zien kreeg als ik hier op het weblog op de RSS-icoontjes klikte. Omdat ik op de EduKast-website iets had gewijzigd in de .htacces file (die ook de koppeling met Feedburner regelt) had ik daar al problemen gehad met de feed, maar dat kon het hier niet verklaren.
In Internet Explorer bleken de feeds wél zichtbaar, maar hier in Firefox 2.0 leek het alsof er helemaal niets gebeurde….. :-(
Totdat ik zag dat onder in het scherm Sharpreader heel bescheiden even knipperde om aan te geven dat Firefox er voor gezorgd had dat de feed waarop ik geklikt had doorgestuurd werd naar mijn RSS-lezer naar keuze (in dit geval Sharpreader dus). Ik was er zo aan gewend dat ik bij mijn RSS-feeds een door Feedburner opgemaakte pagina te zien kreeg dat ik helemaal vergeten was dat ik dat inderdaad zelf zo ingesteld had. Ik voel me net zo iemand die aan de voorkant van een moderne auto staat op zoek naar de zwengel om de motor aan te zwengelen (in plaats van in te stappen en gewoon de sleutel om te draaien).
Overigens, waar het bescheiden knipperen nou precies aan gelegen heeft weet ik niet, want toen ik het zojuist weer probeerde kwam Sharpreader heel prominent naar de voorgrond mét de geladen feed.