Werken in privétijd

“Een van de conclusies is dat er gemiddeld bijna tien procent van de werktijd wordt besteed aan privégebruik van internet, e-mail en telefoon. Dat is een procentpunt minder dan vorig jaar. Wanneer de cijfers echter worden gecorrigeerd met zakelijk surfen, mailen en bellen thuis, wat tevens vrij veel voorkomt, blijft er minder dan vier procent verlies over”

(bron)

Vorig jaar was de focus van een onderzoek van Randstad nog alleen gericht of men van mening was dat privémail onder werktijd moest kunnen. Dit onderzoek onderschrijft mijn conclusie van toen, dat het (bij deze groep onderzochte ICT-ers) veel meer een kwestie van geven en nemen is. Het valt me eigenlijk dan nog tegen dat volgens dat onderzoek de balans toch nog licht door lijkt te slaan naar ‘nemen’.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
edwin
14 jaren geleden

geven :-)