Beloofd!

Ik ben vandaag niet, zoals eerst wel de bedoeling, in Amersfoort omdat ik in plaats daarvan in Rotterdam ben. Ik beloof dat ik vanavond niet ga zeuren als er te weinig berichten over Amersfoort verschijnen. ;-)

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Wytze Koopal
Wytze Koopal
14 jaren geleden

Ok, hoe was het bij Threeships?
Je kunt 1enander nalezen op http://www.frankwatching.com of http://www.martinkloos.nl en mijn eigen bijdrage op educause2005.blogspot.com.
Genoeg?

Pierre
14 jaren geleden

Dank je voor de links, zo te zien heb ik toch weer het nodige gemist. We moeten trouwens afstudeerders toch eens gaan informeren over het nut van een ‘persbericht’ naar bloggers als ze een relevante afstudeerscriptie (ik moet hem uiteraard nog lezen voordat ik er inhoudelijk op kan reageren) online zetten.
(overigens, ik heb je reactie even aangepast zodat de verwijzingen ook daadwerkelijk links naar de berichten werden)

Wat mijn dag bij Threeships betreft. Ja, hoe jammer ik het ook vind niet in Amersfoort te zijn geweest, we zijn een end opgeschoten met het specificeren van een OAI-PMH dataprovider interface voor Natschool. Ik weet het, het klinkt een stuk minder sexy dan wat ik uit de verhalen over Amersfoort begrijp, maar het is nou eenmaal een koppeling die we over niet al te lange tijd willen kunnen inzetten binnen LOREnet.

Martin Kloos
14 jaren geleden

,

een persbericht had misschien wel handig geweest ja. Maar zo te zien verspreid het zichzelf ook al aardig :-).

Misschien interessant om te vermelden dat er nog wel een white paper / artikel in de planning zit op basis van mijn scriptie