Verjaardagen

Twee verjaardagen vandaag (waar ik van weet): Duimdog, het weblog van Michel Duijvestijn is 2 jaar geworden en de tweede was eigenlijk een beetje een dilemma. Want ik werd er door hyves op gewezen. En ik ga er eigenlijk vanuit dat het dan not done is daar buiten hyves over te schrijven (toch?).
Aangezien die informatie ook buiten hyves beschikbaar is: Gefeliciteerd Sybilla!

p.s. wees gerust het gaat hier nu geen verjaardagen en partijen-weblog worden. Al was het maar omdat ik van de meeste weblogs (en bloggers) geen geboortedatum heb. Als ik nou een zee van vrije tijd had, zou ik daar natuurlijk meteen een mooie web 2.0 applicatie voor schrijven waarin iedereen dat kon ingeven en je een klein javascriptje op je website kon zetten met “vandaag jarig” of zo.

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Sybilla Poortman
14 jaren geleden

Da’s aardig, Pierre! Ik heb er overigens helemaal geen problemen mee om te laten weten dat ik jarig ben – misschien wil je ook mijn adres publiceren voor het geval mensen nog een aardigheidje willen sturen :P

DuiMDog
14 jaren geleden

Ik zou maar uitkijken, krijg je allemaal mensen aan de deur die gebak komen halen… ;-)

Pierre
14 jaren geleden

@Sybilla, Ik dacht dat de subtiele verwijzing naar je weblog al voldoende zou zijn voor de taartliefhebbers in Sittard. ;-)