sep 052006
 
“…we are going ahead with part two of the plan: the World’s First (I check) keynote address from anything to be Skypecast. Yes, when I speak at 9:45 local time tomorrow, here in South Africa, we will be welcoming people from around the world to join us.”

(bron)

Het is toch niet te geloven. Is er eens een keer geen sprake van een tijdverschil, kan ik nog niet meedoen. Ik heb morgen om 9:30 een afspraak staan, dus kan ik niet meeluisteren tijdens de Skypecast van de Keynote van Stephen Downes. Als jij wel kunt, dan hoor ik graag hoe het was. Meer info, met o.a. een link naar de wiki voor de preconference workshop, vind je op deze pagina.

Deel dit bericht:

  2 reacties aan “Learning objects – what are they good for?”

Reacties (2)
  1. Geluid was zeer slecht, gelukkig was er iemand die al chattend wat flarden tekst doorstuurde. ‘User generated content moet het gaan maken’, vernam ik door alle gekraak heen. Niet veel nieuws alles bij elkaar dus. Ik kijk binnenkort wel ergens een transcript na. Jammer! … van de techniek en de inhoudelijke verwachtingen.

  2. Hoi Jan,

    Ah, balen inderdaad. Maar hoe dan ook bedankt voor de terugkoppeling erover!

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.