EduKast 142 staat online

 Gepubliceerd door om 19:28  Edupodcast
sep 032006
 

Weer een vroege opname van de EduKast. Met deze week uiteraard een update van mijn ervaringen in en met Second Life en aandacht voor de vraag of de Web 2.0 zeepbel al op barsten staat. En vandaag eindelijk weer eens een ruisvrije aflevering.
Beluister/download hem hier: EduKast-142-20060903

Vandaag twee tracks van Jonathan Coulton die op 14 september a.s. een concert zal verzorgen in Second Life.

 Reacties uitgeschakeld voor EduKast 142 staat online  Tags:

Een gegeven paard

 Gepubliceerd door om 10:07  Second Life
sep 032006
 
Poser 5 - Klik voor grotere versie

Ik heb geen idee of er er ook daadwerkelijk werkende resultaten mee zal kunnen produceren, maar de gratis versie van Poser 5 die nog tot morgen middernacht ‘te koop’ is wilde ik natuurlijk wel hebben (gratis he).
Helaas heeft de leverancier ontzettend veel problemen een website in de lucht te houden die de belangstelling aan kan. Registreren en kopen gaat heel traag. Het downloaden gaat op het moment helemaal niet. Dit lijkt me toch typisch een situatie waarbij het gebruik van bittorrent zou kunnen helpen.

Core

 Gepubliceerd door om 00:50  Film en Boek
sep 032006
 

Core Ray Galletti Core
Films over grote natuurrampen zijn gelukkig meestal wat overdreven en nemen het meestal ten behoeve van de actie niet altijd even nauw met wat kan en niet kan. Core is meer Science Fiction dan rampenfilm. En ik moet zeggen dat ik minder problemen heb met ruimteschepen, warpsnelheid en voedselreplicatoren dan met een reisje naar de kern van de aarde. Voeg daarbij het feit dat de karakters wel érg stereotypisch neergezet worden en je hebt niet echt de ingredienten voor een topfilm.